Нужни продукти :
🔸 70 гр. сушени физалис / #incaberry ( @dragon_superfoods )
🔸70 гр. кокосови стърготини
🔸1 с.л. сироп от Агаве ( @dragon_superfoods )
🔸2 с.л. кокосов крем
🔸2 с.л. разтопено кокосово масло
🔸50 гр. шоко капки ( @dragon_superfoods )
1. Накиснете беритата във вода за 15 минути.
2. Отцедете ги от водата и ги сложете в чопър.
3. Прибавете всичко останало, без шоколада.
4. Смесете всички продукти добре.
5. Оформете 13 бонбона ( +- зависи от големината, която искате ) и ги оставете в хладилник да стегнат.
6. През това време разтопете шоколада на водна баня.
7. Потопете всяко топче в шоколада/ може и без
8. Приберете в хладилник, за да стегнат
0 коментара