Веган Шоко торта
За основата
▫️20 гр. кокосов чипс
▫️60 гр. фурми
▫️1 с.л. рожков
▫️50 гр. бадеми
▫️ 50 гр. бадемово брашно
▫️1 с.л. кокосово масло
За крема
▫️1 кенче кокосово мляко
▫️200 гр. Черен шоколад
▫️Агар-Агар или желатин ( по желание )
За основата, в чопър, смесете всичко.
В избран от вас съд ( моята тавичка е 18 см диаметър )
Изсипете и притиснете.
Приберете във фризер за 10на минута.
През това време загрейте на котлона млякото, като добавите шоколада ( ако желаете може да сложете подсладител ) .
Добавете желиращия агент, според описанието на опаковката.
Изсипете крема върху основата.
Приберете отново във фризер, за 30 минути.
Да ви е сладко!
0 коментара