С голямо вълнение ви представям моите импровизирани барчета. Както споменах и в инстаграм ( може да ме последвате, като цъкнете ) 90% от нещата, които правя, са импровизации, но стават страхотно.
Нужни продукти :
За основата
40 гр. пукан амарант
20 гр. агаве
20 гр. мед
2 с.л. натурално какао
3 с.л. кокосово масло
годжи бери
За заливката
50 гр. черен шоколад
30 гр. нарязани на ситно лешници
3 с.л. кокосово масло
Няма нищо сложно и трудно в приготвянето на този десерт.
В купа смесете всичко за основата, изсипете в тавичка, върху хартия за печене, притиснете хубаво и оставете в хладилник да стегне.
Тавичката, която използвах е 25х20, но.. НО .. понеже не направих много смес, това стигна за почти цялата тава. Може би 20х20.
Докато основата чака в хладилника, на водна баня разтопете шоколада и маслото. Добавете лешниците. След това изсипете, върху стегналата основа. Поръсете малко с годжи бери и пак приберете в хладилник за час.
Надявам се да ви хареса.
0 коментара