Днес ми е ден, на без глутен. Хах
След сутрешните безглутенови кокосови мекици , следобеда ухае на какао .
Нужни продукти :
100 гр. смлени бадеми
2 с.л. кокосово брашно
2 яйца
2 с.л. какао
2 с.л. Агаве
100 гр. черен шоколад ( аз използвам 80% дарк )
50 гр. бадемово мляко
1 с.л. какао и кокос ( крем )
1 с.л. бадемов крем
50 гр. масло
1 ч.л. бакпурвер
Малини
На водна баня разтопете маслото и шоколада.
Разбийте яйцата в купа.
Към тях добавете двата вида крем, подсладителя и разбъркайте, отново. Добавете и млякото, след него и сухите съставки. Накрая добавете и разтопената шоколадова смес.
Изсипете върху хартия за печене. Моята тава е 20х20. Отгоре наредете пресни или замразени малини.
Пече се на 180° до готовност.
0 коментара