Брауни с червен боб



Днес имаме повод, вкъщи. Затова и ще хапнем нещо сладичко. 

Брауни с червен боб.

Веган.
Без захар.
Без глутен.

Нужни продукти : 

250 гр. червен боб от консерва
10 сушени смокини
2 с.л. каленов сироп
50 гр. натурално какао
100 мл. бадемово мляко
1 ч.л. безглутенови бакпулвер
3 с.л. кокосово масло

+ 150 гр. черен шоколад 




В блендер сложете всичко изброено, без шоколада. Няма определена последователност.
Това, може би е едно от най-лесните брауни десерти.
И едно от най-вкусните.

Получената смес изсипете в подходяща тавичка за печене. 

Аз използвах тава с размери 30х10

Пече се на 175° за 30 минути. 

Докато се пече, разтопете шоколада на водна баня.

След като извадите десерта от фурната, останете 10на минути и така залейте с шоколад.

Броуни десерта, трябва напълно да стегне, преди да го хапнете.

Заслужава си, да го опитате!
Да ви е сладко!





0 коментара