Амарант Вълна.
Отново пукан амарант, но този път със синя спирулина.
За 10 броя :
Основата
40 гр. амарант
10 гр. агаве
10 гр. мед
50 гр. фъстъчено масло ( без добавена захар )
20 гр. кокосово масло
За втория слой
50 гр. нарязани лешници
150 гр. бял шоколад
Синя спирулина
2 с.л. кокосово масло
За основата смесих всичко в купа. С помощта на формичка за бисквити, оформих, върху хартия за печене 10 малки кръгчета.
Оставих в хладилник за 1 час.
След това разтопих на водна баня шоколада, прибавих маслото и дръпнах от котлона. Сложих малко синя спирулина и разбърках добре. Прибавих лешниците.
С лъжица сложих върху всяка бисквитка от получената синя смес.
Отново в хладилник за час, два.
Бързо, лесно, вкусно.
0 коментара