Кокоски със синя спирулина с годжи бери




Отново нещо бързо и супер вкусно! 

6 броя

За основата

200 гр. кокосови стърготини
150 гр. бял кувертюр
3 с.л. кокосово масло
синя спирулина
годжи бери

За топинга

40 гр. пукан амарант 
100 гр. бял кувертюр
30 мл. кокосово масло
+
годжи бери

В купа разбъркайте кокосовите стърготини с синята спирулина. На водна баня разтопете кувертюра и маслого. Добнете го към стърготините. Сложете и годжи бери.

Сложете сместа в тавичка ( 20х20 )
и притиснете добре. 

През това време на водна баня разтопете куветрюра и маслото за топинга. Добавете го към амаранта. 

Извадете от хладилника основата и я разрежете на 6 части. Изсипете топинга върху тях и поръсете с малко годжи бери.

Остовете в хладилник да стегне.





0 коментара