Отново нещо бързо и супер вкусно!
6 броя
За основата
200 гр. кокосови стърготини
150 гр. бял кувертюр
3 с.л. кокосово масло
синя спирулина
годжи бери
За топинга
40 гр. пукан амарант
100 гр. бял кувертюр
30 мл. кокосово масло
+
годжи бери
В купа разбъркайте кокосовите стърготини с синята спирулина. На водна баня разтопете кувертюра и маслого. Добнете го към стърготините. Сложете и годжи бери.
Сложете сместа в тавичка ( 20х20 )
и притиснете добре.
През това време на водна баня разтопете куветрюра и маслото за топинга. Добавете го към амаранта.
Извадете от хладилника основата и я разрежете на 6 части. Изсипете топинга върху тях и поръсете с малко годжи бери.
Остовете в хладилник да стегне.
0 коментара